BABOR

De kunst van een nauwkeurige huidverzorging

WETENSCHAP
Alles begon in 1956 met een zwarte roos, het symbool van volmaakte schoonheid. Als pionier van de professionele huidverzorging verlegt BABOR sindsdien de grenzen in het huidverzorgingsonderzoek made in Germany. Tot op de dag van vandaag is het onze hartstochtelijke drang om het verlangen naar individuele schoonheid te vervullen.

PRECISIE
Onze precisieformules zijn gebaseerd op innovatieve werkstoffen en bereiken maximale, individuele resultaten in combinatie met de kennis over behandelingen van de BABOR schoonheidsspecialiste.

WERKING
Zo worden de meest innovatieve werkstoffen en methoden perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor buitengewone resultaten met een bijzondere luxe verwenbelevenis.

FAMILIEBEDRIJF

Wij zetten als derde generatie de mooiste familietraditie voort die er is: BABOR.

Het persoonlijke enthousiasme voor de schoonheid, voor werking en voor kwaliteit – is bij BABOR bij iedereen en overal te merken en is ook onze drijfveer. Met de effectiefste professionele huidverzorging made in Germany, gunnen we onze klanten uitstekende resultaten en een verwenbelevenis.

Met een sterk team ontwikkelen wij daarom excellente producten, die geloofwaardig zijn – omdat ze bij BABOR een speciale herkomst hebben. Elk afzonderlijk product is een bewijs voor decennia aan expertise in het huidverzorgingsonderzoek.

Maar wij denken niet alleen aan de schoonheid van morgen, maar ook aan het zakelijke succes van overmorgen. We handelen economisch duurzaam en langdurig, zakelijke kansen benutten we. We zijn vaak met onze medewerkers en klanten verbonden door een langdurige, persoonlijke samenwerking. Deze willen we graag behouden en verder uitbouwen alsook nieuwe partners vinden. Dit kenmerkt BABOR als familiebedrijf en het is onze taak en onze motivatie om de familietradities voort te zetten.

Dr. Martin Grablowitz & Isabel Bonacker