Reiniging/ Cleansing 

Hyöl - Phytoactive

2-fasen reiniging

Bij de 2-fasen reiniging gaat het erom de huid in twee op elkaar volgende stappen op grondige wijze te reinigen. Bij BABOR bestaat de 2-fasen reiniging uit de toepassing van HY-Öl voor het verwijderen van make-up, stof en vuil van overdag en de toepassing van de Phytoactive fase in de tweede stap als dieptereiniging van de huid. De teint ziet er helderder en tot diep in de poriën gereinigd uit.

Reinigingsritueel voor thuis

Mildcleanser cleansing foam

Verfrissend reinigingsschuim voor elke huid met anti-ox complex en appelwater. Reinigt op grondige wijze.

Voor een zuivere, stralende huid en een gelijkmatige, fijnere teint.

Het anti-ox complex ondersteunt de zelfbescherming van de huid tegen schadelijke milieu-invloeden. Bij het pompen verandert de vloeistof in een mousse-achtig fijn schuim.

Voor gebruik schudden. Schuim (zonder drijfgas) in de hand pompen en met draaiende bewegingen op het gezicht verdelen.

Met koud water grondig afwassen.

 

Gentle peeling

Milde gezichtspeeling met anti-ox complex en appelwater. Verwijdert afgestorven hoornschilfertjes en laat de huid weer stralen. De gezichtspeeling voor elke huid. Voor een voelbaar soepele, gladde huid en een gelijkmatigere, verfijnde, stralend mooie teint.
Als voorbereiding op de volgende verzorging. Het anti-ox complex ondersteunt de zelfbescherming van de huid tegen schadelijke milieu-invloeden. .

Na de reiniging 1-2 keer per week op gezicht, hals en decolleté verdelen (oog- en mondgebied vrijlaten). Met draaiende bewegingen peelen. Met rijkelijk lauwwarm water verwijderen.

Crème's Skinovage 

MOISTURING

het ideale verzorgingssysteem voor de droge, vochtarme huid.

"Moistering"  is een compleet verzorgingssysteem voor de droge huid. De serie behoud de huid met deze speciale werkstoffen zowel vocht als lipiden in de juiste balans. Tevens word het huideigen mechanisme voor de vocht- en/of lipiden productie gestimuleerd.

Een droge huid heeft te weinig vocht en/ of vet. De huis ziet er daardoor dof, ruw of schilferig uit. Ze is minder elastisch en soepel zodat vooral na het reinigen een onaangenaam gespannen gevoel kan optreden. Bovendien vertoont zij veel fijne droge rimpeltjes onder de ogen en op de wangen

Vita Balance herstelt de vet- en vochtbalans van de huid en geeft haar elasticiteit en soepelheid terug. Gespannen gevoel en droogterimpeltjes worden op effectieve wijze duurzaam gereduceerd voor een zeker gevoel van een zacht verzorgde teint.

CALMING 

het ideale verzorgingssysteem voor de gevoelige huid

De zeer werkzame formules kalmeren en versterken de gevoelige, geïrriteerde huid. De huideigen mechanismen ter verhoging van het weerstandsvermogen worden geactiveerd. Roodkleuringen en een onaangenaam gespannen gevoel nemen voelbaar af en de huid reageert minder gevoelig op invloeden van buitenaf.

Een optimale verdraagzaamheid wordt ondersteund doordat de producten doorgaans vrij zijn van geur- en kleurstoffen. De teint ziet er wonderbaarlijk ontspannen, gekalmeerd en gelijkmatig uit.

 

BALANCING

het ideale verzorgingssysteem voor de gemende en vette huid

De zeer werkzame formules reguleren de vet- en vochthuishouding van de huid op bijzonder intelligente wijze. Droge delen worden intensief voorzien van vocht, terwijl de talgproductie van de olieachtige huiddelen duurzaam wordt gereduceerd.

 

 

Tegelijkertijd verfijnt PERFECT COMBINATION het aanzicht van vergrote poriën. De teint ziet er fris, gelijkmatig en gematteerd uit.

 

VITALIZING

Vitaliteit voor een huid die regeneratie nodig heeft 

De werkzame formules schenken de huid nieuwe energie en een jeugdige uitstraling. Het regenereert en revitaliseert de vermoeide, uitgeputte huid die regeneratie nodig heeft, activeert de huidfuncties opnieuw en stimuleert de celregeneratie. De teint ziet er voller, steviger en jeugdig fris uit.

 

PURIFYING

Zuiverende verzorging voor een onzuivere huid 

De producten laten zich gebruiken zowel bij een onzuivere tienerhuid als ook bij een onzuivere, veeleisende huid van de vrouw vanaf 30 jaar. De zeer werkzame formules werken op effectieve wijze tegen huidonzuiverheden en puistjes. Door de huid zuiverende werking ziet het huidbeeld er verfijnd en zuiver uit, de gladmakende en verstrakkende anti-rimpel werking vermindert zichtbaar ook het aanzicht van rimpels. Het ontstaan van puistjes en comedonen wordt op intensieve wijze voorkomen. De teint ziet er onberispelijk, gelijkmatig zuiver en jeugdig fris uit.

 

ESSENTIAL CARE

De 24 uur verzorging voor de jonge huid

Essential Care is een ongecompliceerde basisverzorging voor de optimale basisverzorging van de huid. Als perfecte instapverzorging voor de meest voorkomende huidbeelden – droge, gevoelige en vette resp. gemengde huid verzorgt Essential Care de huid met de belangrijkste basiswerkstoffen zoals aloë vera en laat de teint er verzorgd en fris uitzien. De 24 uur formule herstelt de specifieke behoeften van de huid, ondersteunt de huid in de vochtverzorging, werkt kalmerend en bevordert de huidregeneratie.

 

MORE CLEAN PERFORMANCE.

 

 

Vegan. Clean. Effectief. CLEANFORMANCE is vrij van parabenen, minerale oliën, microplastic en siliconen en zorgt met werkstoffen voor een gezonde, stralende huid. 98% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong en geven de huid die kenmerkende, bijzondere glow.

HSR

 

"HSR" lifting"

we kenden het antwoord op rimpels

geruime tijd voor het begrip " lifting "

 

Meer dan 50 jaar geleden zijn we begonnen om de verschillende bouwstenen van de menselijke cellen en de veroudering daarvan te identificeren.

Zodoende konden we steeds de nieuwste werkstoffen en technologieën in de strijd tegen  de huidveroudering inzetten.

In de meeste recente onderzoeken werden nu de drie belangrijkste oorzaken van rimpelvorming geïdentificeerd 

1. verlies aan substantie en elasticiteit 

2. vertraging van de stofwisseling in het weefsel

3 matrixverharding van de huis

 

Deze 3 sleutelparameters zijn van elkaar afhankelijk, en zodoende laten rimpels zich alleen efficiënt bestrijden door gelijkmatige beïnvloeding van alle drie factoren.

Met HSR lifting heeft de afdeling onderzoek van BABOR opnieuw een innovatie op het gebied van cosmetische lifting neergezet, de ontwikkeling van het zeer effectieve HSR Lifting Integral complex , dat de belangrijkste oorzaken van de rimpelvorming bestrijdt.

 

Die zeer werkzame , actieve stoffen in perfecte dosering en samenstelling bewerkstelligen:  

Stimuleert de nieuwe vorming van collageen- en elastinevezels en verstevigt zo het weefstel. De contouren worden duidelijker zichtbaar. Maakt onmiddellijk strak als een kleine micro-lifting. Vermindert rimpels, doordat het de versuikering van de collageenvezels reduceert.

Dit algeheel lifting-effect reduceert zichtbaar en continu rimpels en lijnen.

De huid ziet er gladder en de contouren zien er strakker uit. Vanaf de eerste dag.

 

 

 

 

 

REVERSIVE

"Morgen mooier dan gisteren"

Wetenschappers over de hele wereld houden zich bezig met het researchwerk over het thema huidveroudering.

Vaststaat dat deze afhangt van een veelvoud aan de meest uiteenlopende factoren. De huidveroudering word enerzijds beïnvloed door het natuurlijke verouderingsproces ( gekenmerkt door vertraagde celdeling en verminderende toevoer door de bloedvaten), de genetische aanleg en hormonale veranderingen.

Anderzijds leiden ook uiterlijke factoren die voor een groot deel met de persoonlijke levensstijl samenhangen, tot een versnelde, vervroegde huidveroudering.

Negatieve invloeden kunnen bijvoorbeeld zijn: intensief zonnen, belasting van fijnstof en zwevende stof door het wonen resp. het regelmatige verblijf in binnensteden, roken, drink- en voedingsgewoonten en psychische stress.

De oorzaken voor de huidveroudering liggen dus niet alleen in onze genen maar ook moderne leefomstandigheden eisen veel van de huid.

In de loop van de tijd worden haar natuurlijke beschermingsmechanismen zwakker , de celvernieuwing vertraagt.

De huid verliest aan uitstraling, is minder elastisch en rimpels worden zichtbaar.  Daarom heeft het BABOR onderzoek de effectieve antidaging serie REVERSIVE met het innovatieve RE-YOUTH COMPLEX ontwikkeld. 

In deze exclusieve BABOR precisieformule zijn de zeer werkzame werkstoffen TELOVITIN, AGICYL,LUMICOL en EPOCYL in perfecte energie werkzaam. De huid krijgt haar individuele, jeugdige uitstraling en lichtkracht terug. De celactiviteit en celvitaliteit wordt ondersteund.

REVERSIVE behoudt de individuele schoonheid van de huid en laat kleine tekortkomingen, ontstaan door het ouder worden , verdwijnen.

Onderstaande ouderdomsverschijnselen worden zichtbaar en voelbaar gereduceerd:

- rimpels en lijnen

- onregelmatig huidbeeld

- verlies aan elasticiteit en spankracht

- grovere huidstructuur

- verwijde poriën

- matte, vermoeide teint

- pigmentvlekken

- roodkleuring van de huid

- vochttekort

- tegelijkertijd reduceert TELOVITIN aantoonbaar oxidatieve stress ( vrije radicalen ). De weefsel- en celkwaliteit worden dientengevolge niet alleen verbeterd, maar ook langer in goede toestand gehouden

 

 

 

BABOR MEN

De optimale mannenverzorging voor een  vitale, sterke huid die meer weerstand heeft

Push uw performance met de professionele verzorging BABOR MEN voor de veeleisende mannenhuid. De man van vandaag verlangt van zichzelf voortdurend een maximum aan prestaties – zo ook van zijn verzorging. BABOR MEN biedt doelgerichte oplossingen voor een vitale, sterke mannenhuid met meer weerstand. Het krachtige, effectieve seriewerkstoffen-complex Taurec regenereert en kalmeert en zorgt voor meer vitaliteit en energie. De huid ziet er gladder en perfect verzorgd uit. Deze ziet er beschermd uit en reageert minder gevoelig op milieu-invloeden en stress.

SENSATIONAL EYES

Het ideale verzorgingssysteem voor het ooggebied

De huid om de ogen is circa vier keer dunner dan de overige gezichtshuid en heeft een speciale verzorging nodig. Rimpeltjes door het knipperen van de ogen, kraaienpootjes, donkere kringen onder de ogen, wallen en zwellingen: Babor biedt voor elk probleem de effectieve oogverzorgingsproducten. SENSATIONAL EYES producten zorgen voor een glad, verstevigd en fris ooggebied zonder donkere kringen onder de ogen of zwellingen.

 

INTENSIFIER

en extra portie schoonheid voor elke huid

De veelvuldige, speciale producten verzorgen de huid geheel naar de specifieke behoefte van de huid. Door de optimale inzet van de speciale verzorgingsproducten wordt de huid doelgericht ondersteund.

Serums en maskers bieden alles van een extra portie aan vocht, detox, perfecte bescherming, een stralende teint tot en met speciale toepassingsgebieden zoals couperose.

AMPOULE CONCENTRATES FP

Werkstofconcentraten voor onmiddellijke, zichtbare effecten.

 

 De Ampoule ConcentratesFP zijn pure power voor de huid. De individueel gedoseerde werkstofconcentraten in kostbare glazen ampullen overtuigen als snelle mooimakers door hun voelbare en zichtbare werking. Als exclusieve 2ml verzorgingseenheden met onmiddellijk effect omvatten de fluidconcentraten een veelvoud aan hooggedoseerde, natuurlijke werkstoffen voor elk huidbeeld en elke huidtoestand.

 

 

 

 

 

 

 

 WETENSCHAP & ONDERZOEK

Precisieformules uit het BABOR laboratorium voor de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid.

Precisieformules uit het BABOR laboratorium voor de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid.

Wetenschap & onderzoek zijn onderdeel van het DNA van BABOR:

We onderzoeken zelf in onze vestigingsplaats van onze onderneming zodat elk product van het idee tot en met het afgevulde potje made in Germany is.

Interdisciplinaire wetenschapsteams en de samenwerking met gerenommeerde universiteiten alsook andere toonaangevende wetenschappelijke instellingen garanderen BABOR richtinggevende onderzoeksresultaten en werkstof-performance op het hoogste niveau.

Dit alles voor een werking die indruk maakt.

 

AMPULLEN SHEETMASKS NU VERKRIJGBAAR €7,90

Skincare Make up

 

 

Mogen we even de aandacht? MORE Power, MORE Color, MORE Make up – onze revolutionaire make-up-collectie die MEER kan en waarin huidverzorging en make-up perfect versmelten.

ANTI AGING SUN CARE

De perfectie van anti-aging en zonbescherming

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anti-aging suncare is de perfecte zonverzorging voor de uitgebreide bescherming van de huid tegen beschadigingen door de zon. Een van de hoofdredenen voor de vroegtijdige huidveroudering is de negatieve invloed van UVA- en UVB–straling. Deze beschadigt de cellen, verbrandt de huid en leidt tot het verlies aan stevigheid en tot rimpels. In ANTI-AGING SUN CARE verenigen zich licht-, cel-, UVA- en UVB-bescherming tot een ultieme werkzame formule. De huid wordt niet alleen tegen de negatieve stralingsinvloeden beschermd maar ook optimaal verzorgd, regeneratieprocessen van de huid worden ondersteund en haar jeugdigheid wordt bewaard.

BABOR SPA-LIJN

Welness gevoel @home

Diverse producten voor in en na bad/douche bezoek, creëert ultieme ontspanning.

Verzorging van de huid met de unieke Babor geuren.