Reiniging/ Cleansing 

Hyöl - Phytoactive

2-fasen reiniging

Bij de 2-fasen reiniging gaat het erom de huid in twee op elkaar volgende stappen op grondige wijze te reinigen. Bij BABOR bestaat de 2-fasen reiniging uit de toepassing van HY-Öl voor het verwijderen van make-up, stof en vuil van overdag en de toepassing van de Phytoactive fase in de tweede stap als dieptereiniging van de huid. De teint ziet er helderder en tot diep in de poriën gereinigd uit.

Reinigingsritueel voor thuis

Mildcleanser cleansing foam

Verfrissend reinigingsschuim voor elke huid met anti-ox complex en appelwater. Reinigt op grondige wijze.

Voor een zuivere, stralende huid en een gelijkmatige, fijnere teint.

Het anti-ox complex ondersteunt de zelfbescherming van de huid tegen schadelijke milieu-invloeden. Bij het pompen verandert de vloeistof in een mousse-achtig fijn schuim.

Voor gebruik schudden. Schuim (zonder drijfgas) in de hand pompen en met draaiende bewegingen op het gezicht verdelen.

Met koud water grondig afwassen.

 

Gentle peeling

Milde gezichtspeeling met anti-ox complex en appelwater. Verwijdert afgestorven hoornschilfertjes en laat de huid weer stralen. De gezichtspeeling voor elke huid. Voor een voelbaar soepele, gladde huid en een gelijkmatigere, verfijnde, stralend mooie teint.
Als voorbereiding op de volgende verzorging. Het anti-ox complex ondersteunt de zelfbescherming van de huid tegen schadelijke milieu-invloeden. .

Na de reiniging 1-2 keer per week op gezicht, hals en decolleté verdelen (oog- en mondgebied vrijlaten). Met draaiende bewegingen peelen. Met rijkelijk lauwwarm water verwijderen.

 

Cleanse & Peel Mask

 3 in 1: reiniging, masker en peeling ineen.

Reinigend masker tot diep in de poriën met peeling-effect. 
Reduceert overtollige talg en verwijdert afgestorven hoornschilfertjes.

Voor een voelbaar soepele, gladde huid en een zuiverdere en rozige teint.

Salicylzuur en natuurlijke peellichaampjes openen de poriën en voorkomen zo huidonzuiverheden.
Kaolien vermindert de vetglans. Met agrimonie-extract en provitamine B5.

Breng het reinigingsmasker gelijkmatig ca. 1-2 mm dik aan op de gereinigde huid, oog- en mondgebied vrijlaten. Ca. 5-10 minuten laten inwerken. Het licht opgedroogde masker met vochtig gemaakte vingertoppen met draaiende bewegingen verwerken om zo in stap 2 de huid te peelen. Afsluitend het masker grondig met lauwwarm water afwassen. 1-2 keer per week toepassen.

Crème's Skinovage px

VITA BALANCE

het ideale verzorgingssysteem voor de droge, vochtarme huid.

Vita Balance is een compleet verzorgingssysteem voor de droge huid. De serie behoud de huid met deze speciale werkstoffen zowel vocht als lipiden in de juiste balans. Tevens word het huideigen mechanisme voor de vocht- en/of lipiden productie gestimuleerd.

Een droge huid heeft te weinig vocht en/ of vet. De huis ziet er daardoor dof, ruw of schilferig uit. Ze is minder elastisch en soepel zodat vooral na het reinigen een onaangenaam gespannen gevoel kan optreden. Bovendien vertoont zij veel fijne droge rimpeltjes onder de ogen en op de wangen

Vita Balance herstelt de vet- en vochtbalans van de huid en geeft haar elasticiteit en soepelheid terug. Gespannen gevoel en droogterimpeltjes worden op effectieve wijze duurzaam gereduceerd voor een zeker gevoel van een zacht verzorgde teint.

CALMING SENSITIVE

het ideale verzorgingssysteem voor de gevoelige huid

De zeer werkzame formules kalmeren en versterken de gevoelige, geïrriteerde huid. De huideigen mechanismen ter verhoging van het weerstandsvermogen worden geactiveerd. Roodkleuringen en een onaangenaam gespannen gevoel nemen voelbaar af en de huid reageert minder gevoelig op invloeden van buitenaf.

Een optimale verdraagzaamheid wordt ondersteund doordat de producten doorgaans vrij zijn van geur- en kleurstoffen. De teint ziet er wonderbaarlijk ontspannen, gekalmeerd en gelijkmatig uit.

 

PERFECT COMBINATION

het ideale verzorgingssysteem voor de gemende en vette huid

De zeer werkzame formules reguleren de vet- en vochthuishouding van de huid op bijzonder intelligente wijze. Droge delen worden intensief voorzien van vocht, terwijl de talgproductie van de olieachtige huiddelen duurzaam wordt gereduceerd.

 

 

Tegelijkertijd verfijnt PERFECT COMBINATION het aanzicht van vergrote poriën. De teint ziet er fris, gelijkmatig en gematteerd uit.

 

ADVANCED BIOGEN

Vitaliteit voor een huid die regeneratie nodig heeft 

De werkzame formules schenken de huid nieuwe energie en een jeugdige uitstraling. Het regenereert en revitaliseert de vermoeide, uitgeputte huid die regeneratie nodig heeft, activeert de huidfuncties opnieuw en stimuleert de celregeneratie. De teint ziet er voller, steviger en jeugdig fris uit.

 

PURE

Zuiverende verzorging voor een onzuivere huid 

De producten laten zich gebruiken zowel bij een onzuivere tienerhuid als ook bij een onzuivere, veeleisende huid van de vrouw vanaf 30 jaar. De zeer werkzame formules werken op effectieve wijze tegen huidonzuiverheden en puistjes. Door de huid zuiverende werking ziet het huidbeeld er verfijnd en zuiver uit, de gladmakende en verstrakkende anti-rimpel werking vermindert zichtbaar ook het aanzicht van rimpels. Het ontstaan van puistjes en comedonen wordt op intensieve wijze voorkomen. De teint ziet er onberispelijk, gelijkmatig zuiver en jeugdig fris uit.

 

ESSENTIAL CARE

De 24 uur verzorging voor de jonge huid

Essential Care is een ongecompliceerde basisverzorging voor de optimale basisverzorging van de huid. Als perfecte instapverzorging voor de meest voorkomende huidbeelden – droge, gevoelige en vette resp. gemengde huid verzorgt Essential Care de huid met de belangrijkste basiswerkstoffen zoals aloë vera en laat de teint er verzorgd en fris uitzien. De 24 uur formule herstelt de specifieke behoeften van de huid, ondersteunt de huid in de vochtverzorging, werkt kalmerend en bevordert de huidregeneratie.

 

BABOR MEN

De optimale mannenverzorging voor een  vitale, sterke huid die meer weerstand heeft

Push uw performance met de professionele verzorging BABOR MEN voor de veeleisende mannenhuid. De man van vandaag verlangt van zichzelf voortdurend een maximum aan prestaties – zo ook van zijn verzorging. BABOR MEN biedt doelgerichte oplossingen voor een vitale, sterke mannenhuid met meer weerstand. Het krachtige, effectieve seriewerkstoffen-complex Taurec regenereert en kalmeert en zorgt voor meer vitaliteit en energie. De huid ziet er gladder en perfect verzorgd uit. Deze ziet er beschermd uit en reageert minder gevoelig op milieu-invloeden en stress.

SENSATIONAL EYES

Het ideale verzorgingssysteem voor het ooggebied

De huid om de ogen is circa vier keer dunner dan de overige gezichtshuid en heeft een speciale verzorging nodig. Rimpeltjes door het knipperen van de ogen, kraaienpootjes, donkere kringen onder de ogen, wallen en zwellingen: Babor biedt voor elk probleem de effectieve oogverzorgingsproducten. SENSATIONAL EYES producten zorgen voor een glad, verstevigd en fris ooggebied zonder donkere kringen onder de ogen of zwellingen.

 

INTENSIFIER

en extra portie schoonheid voor elke huid

De veelvuldige, speciale producten verzorgen de huid geheel naar de specifieke behoefte van de huid. Door de optimale inzet van de speciale verzorgingsproducten wordt de huid doelgericht ondersteund.

Serums en maskers bieden alles van een extra portie aan vocht, detox, perfecte bescherming, een stralende teint tot en met speciale toepassingsgebieden zoals couperose.

AMPOULE CONCENTRATES FP

Werkstofconcentraten voor onmiddellijke, zichtbare effecten.

 

 De Ampoule ConcentratesFP zijn pure power voor de huid. De individueel gedoseerde werkstofconcentraten in kostbare glazen ampullen overtuigen als snelle mooimakers door hun voelbare en zichtbare werking. Als exclusieve 2ml verzorgingseenheden met onmiddellijk effect omvatten de fluidconcentraten een veelvoud aan hooggedoseerde, natuurlijke werkstoffen voor elk huidbeeld en elke huidtoestand.

 

 

 

 

 

 

 

 WETENSCHAP & ONDERZOEK

Precisieformules uit het BABOR laboratorium voor de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid.

Precisieformules uit het BABOR laboratorium voor de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid.

Wetenschap & onderzoek zijn onderdeel van het DNA van BABOR:

We onderzoeken zelf in onze vestigingsplaats van onze onderneming zodat elk product van het idee tot en met het afgevulde potje made in Germany is.

Interdisciplinaire wetenschapsteams en de samenwerking met gerenommeerde universiteiten alsook andere toonaangevende wetenschappelijke instellingen garanderen BABOR richtinggevende onderzoeksresultaten en werkstof-performance op het hoogste niveau.

Dit alles voor een werking die indruk maakt.

 

ANTI AGING SUN CARE

De perfectie van anti-aging en zonbescherming

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anti-aging suncare is de perfecte zonverzorging voor de uitgebreide bescherming van de huid tegen beschadigingen door de zon. Een van de hoofdredenen voor de vroegtijdige huidveroudering is de negatieve invloed van UVA- en UVB–straling. Deze beschadigt de cellen, verbrandt de huid en leidt tot het verlies aan stevigheid en tot rimpels. In ANTI-AGING SUN CARE verenigen zich licht-, cel-, UVA- en UVB-bescherming tot een ultieme werkzame formule. De huid wordt niet alleen tegen de negatieve stralingsinvloeden beschermd maar ook optimaal verzorgd, regeneratieprocessen van de huid worden ondersteund en haar jeugdigheid wordt bewaard.